A Bepanthenről

Nő szeplőkkel

A Bepanthen története

A Bepanthen márka 1944-ben jött létre és került piacra, és 2005 óta a Bayer égisze alatt működik.

Eredetileg mindössze három készítménnyel indultunk, beleértve az alaptermékünket, a Bepanthen kenőcsöt. Mára már viszont a bőr egészségét szolgáló termékek széles skáláját fejlesztettük ki. Készítményeink megvásárlásához nincs szükség orvosi receptre, egy részük drogériákban is kapható.

Legfontosabb összetevőnk: a B5-provitamin

Az évek során kutatóink megtalálták a módját, hogy hogyan hasznosítsák a dexpantenol, más néven a B5-provitamin előnyös hatásait, amit minden termékünkben használunk. A „bőrvitamin” becenévre is hallgató anyag segít megőrizni a bőr egészségét, ezen kívül a szervezet számos anyagcserefolyamatában is szerepet játszik.

A Bayernél olyan Bepanthen formulákat fejlesztünk, amelyek egyszerre hatékonyak és gyengédek. Éppen ezért szorosan együttműködünk a bőrgyógyászokkal, akik sokéves tapasztalatuk révén segítenek elérni, hogy készítményeink pontosan azt nyújtsák, amire bőrünknek szüksége van. Sem többet, sem kevesebbet.

A Bepanthen termékcsalád minden igényt kielégít, legyen szó magunkról vagy családtagjainkról. Készítményeink a babaápolás, a sebgyógyulás, az ekcéma, a bőrszárazság és egyéb területeken nyújtanak szakértő segítséget.

L.HU.MKT.CC.27.04.2020.2249