Ismerd meg a bőrödet

Bár természetesnek tekintjük és sokszor meg is feledkezünk róla, a bőrünk köt össze minket a világgal. Így ha nincs minden rendben vele, az az egész életünkre is hatással lehet. A Bepanthen termékek gyártójaként több mint 70 éve a bőr a szakterületünk. Olyan megoldások kifejlesztésén dolgozunk, amelyek segítik bőrünket, hogy saját védelmi és gyógyulási képessége minél teljesebb lehessen. Így a bőr egészséges marad, és összeköt azzal, ami lényeges.

Értsd meg a bőröd!

Bőrünk – amely testünk legnagyobb szerve – csodálatos dolog. Egyszerre véd bennünket a külvilágtól és köt össze minket szeretteinkkel és a számunkra kedves dolgokkal. Az alábbiakban áttekintjük a bőr működését, valamint bemutatunk néhány gyakori bőrbetegséget.

Nagypapa és unokája fogják egymás kezét

A babád bőre

Nemrégiben kisbabád született, és azonnal beleszerettél? Itt többet tudhatsz meg arról, hogyan gondoskodhatsz babád érzékeny bőréről.

Csecsemő fekszik az ágyon

Ekcéma és érzékeny bőr

Az ekcéma bármilyen életkorban kialakulhat. Száraz, viszkető kipirosodott foltok jelennek meg jellegzetes bőrterületeken.

Bekeni az ekcémás kézfejét

Száraz bőr

A bőr szárazságát szezonális valamint mindennapos tényezők egyaránt előidézhetik.

Kezet mos, tisztít

Sebgyógyítás, sebellátás

A vágások, horzsolások és égések a mindennapi élet részei. Kattints ide és tudj meg többet a kisebb sérülések fajtáiról, és ellátásuk, akezelésük helyes módjáról.

Szülő beköti gyermeke lábát

Tetoválás

A tetoválás a szalonban készül, de a végleges megjelenése rajtad és a helyes utókezelésén is múlik.

Tetoválás

LMR-CH-20210310-45