Woman with freckles sitting

Ismerd meg a bőrödet

Bár természetesnek tekintjük és sokszor meg is feledkezünk róla, a bőrünk köt össze minket a világgal. Így ha nincs minden rendben vele, az az egész életünkre is hatással lehet. A Bepanthen gyártójaként több mint 70 éve a bőr a szakterületünk. Olyan megoldások kifejlesztésén dolgozunk, amelyek segítik bőrünket, hogy saját védelmi és gyógyulási képessége minél teljesebb lehessen. Így a bőr egészséges marad, és összeköt azzal, ami lényeges.

Értsd meg a bőröd!

Értsd meg a bőröd!

Bőrünk – amely testünk legnagyobb szerve – csodálatos dolog. Egyszerre véd bennünket a külvilágtól és köt össze minket szeretteinkkel és a számunkra kedves dolgokkal. Az alábbiakban áttekintjük a bőr működését, valamint bemutatunk néhány gyakori bőrbetegséget.

A babád bőre

A babád bőre

Nemrégiben kisbabád született, és azonnal beleszerettél? Itt többet tudhatsz meg arról, hogyan gondoskodhatsz babád érzékeny bőréről.

Ekcéma

Ekcéma

Az ekcéma bármilyen életkorban kialakulhat. Jellemző tünete lehet a gyulladt, száraz, viszkető vagy kipirosodott bőrfelület.

Kisebb sebek

Kisebb sebek

A vágások, horzsolások és égések a mindennapi élet részei. Kattints ide és tudj meg többet a kisebb sérülések fajtáiról, és a kezelésük helyes módjáról.