Csecsemő fekszik az ágyon

A babád bőre

Nemrégiben kisbabád született, és azonnal beleszerettél? Itt többet tudhatsz meg arról, hogyan gondoskodhatsz babád érzékeny bőréről.

A pelenkakiütés

A pelenkakiütés bármikor előfordulhat, amíg a gyermek pelenkát visel. A legtöbb baba ebben az időszakban átesik pelankakiütésen – rendkívül gyakori, és az esetek többségében a megfelelő kezelés mellett gyorsan el is múlik.

Tünetek

Tudj meg többet a pelenkakiütés tüneteiről, mint például a bőrpír vagy a nyugtalan viselkedés.

További információ

Kezelés

A pelenkakiütésnél a kezelés és a megelőzés rendkívül hasonló – mindkét esetben csupán néhány egyszerű higiéniai szabályt kell követni.

További információ

Megelőzés

A pelenkakiütés sokféleképpen megelőzhető – további információkat itt olvashatsz.

További információ

Tudj meg többet a pelenkakiütésről

A pelenkakiütés bármikor előfordulhat, amíg kisbabád pelenkát visel. A legtöbb babánál előfordul a pelenkakiütés ebben az időszakban

További információ

A pelenkakiütés

A pelenkakiütés esetében a kezelés és a megelőzés rendkívül hasonló – mindkét esetben csupán néhány egyszerű higiéniai szabályt kell követni.

További információ

Okozhat-e a fogzás pelenkakiütést?

A fogzás időszaka, amely általában a kicsik 6 hónapos kora körül kezdődik, megterhelő lehet mind a szülők, mind a baba számára. De vajon a fogzás okozhat-e pelenkakiütést?

További információ

Csecsemő- és gyermekkori ekcéma

A csecsemők és kisgyermekek ekcémája a szülők számára is megterhelő. Szerencsére tudsz lépéseket tenni kisbabád vagy kisgyermeked tüneteinek enyhítése érdekében.

További információ

Bőrirritáció csecsemőknél

A baba bőrének puhaságához semmi sem fogható, éppen ezért a Bepanthen szeretne segítséget nyújtani a kisbabádról való gondoskodásban.

További információ